Log ind

Kurerkørsel


Kurérkørsel der matcher dine behov.
Hos JJD står vi parate, når du har en kurer kørsel der haster. Vi har den rette kurer service, hvorvidt der er tale en lille pakke eller et helt læs. Vi foretager kurér udbringning hurtigst muligt eller på et bestemt tidspunkt, uanset om det er dag eller nat. Vi sidder klar ved telefonen, og kan nemt beregne den rette kurér pris til dig. Vores ønske er at yde den bedste kurérkørsel for dig - og det er lige til døren. Vores kurer service stopper ikke ved landets grænser, du kan bestille kurer transport hos JJD langt ud i europa.

Kurer kørsel er en tillidssag.
Udbringning med en JJD kurér transport er et spørgsmål om tillid. Vi tager hånd om din opgave med henblik på at yde den bedste kurér service. Vores gode chauffører sikrer, at opgaven bliver en succes fra varerne afhentes hos dig til levering ved døren hos din kunde.


Kvalitet

Hos JJD har vi en målsætning om at levere de serviceydelser, du og dine kunder forventer, og helst mere end det. Vi arbejder derfor dagligt med kvalitetsstyring og er proaktive, således at du bliver orienteret om, hvad der sker med dit produkt, mens det er i vores varetægt. På vores lagerhotel foretager vi altid varekontrol og har fuld dokumentation for alle bevægelser på lageret. Når vi fragter dine forsendelser kan vi via T&T følge forsendelsen undervejs, og vi sørger for at underrette  dig, hvis der mod forventning skulle ske noget med godset under fragten. Vi følger konstant op på de skader, vi er uheldige at få og sammen med vores chauffører fokusere vi hele tiden på at minimere skader. Vi har chauffører som kender vores kvalitetskrav og gør deres bedste for at servicere dine kunder, når de levere godset.

Kontakt

Jørgen Jensen Distribution A/S
Uhregårds Alle 2, 7430 Ikast
97 25 22 33
97 25 22 50
info@jjd.dk

Uhregårds Alle 2   |   7430 Ikast   |   97 25 22 33   |   97 25 22 50   |   info@jjd.dk