Log ind

Lagerhotel


Lager funktionen hos Jørgen Jensen Distribution består i sene fysiske rammer af 16.000 kvm. lagerhotel, som er fleksibelt indrettet til at kunne håndtere mange type varer.
På den måde kan vi afhængig af varetype minimere omkostninger til pladsforbrug samt ekstra håndtering og dermed tilbyde Dem attraktive løsninger.

Vi tilbyder løsninger, hvor vi overtager funktioner hele vejen fra ordremodtagelse til levering hos slutbruger. Vi har en bred erfaring med lagerstyring, og alt er registreret i vores lagersystemer, som gør os i stand til at levere alle former for lager og transaktionslister.
Kvalitet

Hos JJD har vi en målsætning om at levere de serviceydelser, du og dine kunder forventer, og helst mere end det. Vi arbejder derfor dagligt med kvalitetsstyring og er proaktive, således at du bliver orienteret om, hvad der sker med dit produkt, mens det er i vores varetægt. På vores lagerhotel foretager vi altid varekontrol og har fuld dokumentation for alle bevægelser på lageret. Når vi fragter dine forsendelser kan vi via T&T følge forsendelsen undervejs, og vi sørger for at underrette  dig, hvis der mod forventning skulle ske noget med godset under fragten. Vi følger konstant op på de skader, vi er uheldige at få og sammen med vores chauffører fokusere vi hele tiden på at minimere skader. Vi har chauffører som kender vores kvalitetskrav og gør deres bedste for at servicere dine kunder, når de levere godset.

Kontakt

Jørgen Jensen Distribution A/S
Uhregårds Alle 2, 7430 Ikast
97 25 22 33
97 25 22 50
info@jjd.dk

Uhregårds Alle 2   |   7430 Ikast   |   97 25 22 33   |   97 25 22 50   |   info@jjd.dk