Log ind

Logistik

Hos JJD er dine varer altid i gode hænder.

Omtanke og fornuft er ord som går igen over hele linjen. Vi tilbyder at varetage hele arbejdsgangen med dine varer og sørger for at det sker på bedst mulig vis. Vores dygtige personel har stor erfaring i at håndtere alle former for gods og har kendskab til hvad den enkelte varer kræver når det modtages på terminalen.

JJD tilbyder skræddersyet logistikløsninger hvor større og mindre opgaver kræves. Det kan være pluk af varer for kunder som benytter JJD´s lagerhotel og ønsker af sende specialordre bestående af bestemte batchnumre og antal. Vi håndtere denne proces hvor de enkelte varer plukkes, anbringes fornuftigt på paller og fæstnet på den mest hensigtsmæssige måde.

Herunder ses en logistikopgave som kræver en professionel tilgang til plukningen af vare, fornuftig brug af kantlister, opdeling af vare med foamark og sikring af godset med bånd.


Eksempel på logistikopgave.
Der investeres løbende, hvilket gør det muligt at ensartet og levere et godt produkt hver gang.


Kvalitet

Hos JJD har vi en målsætning om at levere de serviceydelser, du og dine kunder forventer, og helst mere end det. Vi arbejder derfor dagligt med kvalitetsstyring og er proaktive, således at du bliver orienteret om, hvad der sker med dit produkt, mens det er i vores varetægt. På vores lagerhotel foretager vi altid varekontrol og har fuld dokumentation for alle bevægelser på lageret. Når vi fragter dine forsendelser kan vi via T&T følge forsendelsen undervejs, og vi sørger for at underrette  dig, hvis der mod forventning skulle ske noget med godset under fragten. Vi følger konstant op på de skader, vi er uheldige at få og sammen med vores chauffører fokusere vi hele tiden på at minimere skader. Vi har chauffører som kender vores kvalitetskrav og gør deres bedste for at servicere dine kunder, når de levere godset.

Kontakt

Jørgen Jensen Distribution A/S
Uhregårds Alle 2, 7430 Ikast
97 25 22 33
97 25 22 50
info@jjd.dk

Uhregårds Alle 2   |   7430 Ikast   |   97 25 22 33   |   97 25 22 50   |   info@jjd.dk