Log ind

Miljø


Vi gør alt for at levere din forsendelse på rette sted, til rette tid og i samme stand som du har leveret den til os. Vi vil være din foretrukne samarbejdspartner på alle områder, hvorfor kvalitet og miljø er i højsædet hos os.

Hos JJD har vi en målsætning om at køre så grønt som muligt. Vi har konstant fokus på miljøet og de påvirkninger vores branche har på miljøet. Vi optimerer dagligt vores fragtruter via nyeste teknologi indenfor flådestyring og ruteoptimering, således at vi kører den korteste vej rundt i Danmark og udleder færrest mulige drivhusgasser.
Via eget værksted og ekstern hjælp holder vi altid vores vognpark vedlige og sørger for at leve op til tidens krav.

Disse nye biler er indrettet med nyt og smart system som gør det muligt at udnytte bilen langt bedre. Og det glæder os at vi  herved sparer miljøet for 40% CO2 pr. EUR palle plads.  Modulvogntog hvor det er muligt at transportere den største mængde gods og derved minimere antallet af kørte km.  

Kvalitet

Hos JJD har vi en målsætning om at levere de serviceydelser, du og dine kunder forventer, og helst mere end det. Vi arbejder derfor dagligt med kvalitetsstyring og er proaktive, således at du bliver orienteret om, hvad der sker med dit produkt, mens det er i vores varetægt. På vores lagerhotel foretager vi altid varekontrol og har fuld dokumentation for alle bevægelser på lageret. Når vi fragter dine forsendelser kan vi via T&T følge forsendelsen undervejs, og vi sørger for at underrette  dig, hvis der mod forventning skulle ske noget med godset under fragten. Vi følger konstant op på de skader, vi er uheldige at få og sammen med vores chauffører fokusere vi hele tiden på at minimere skader. Vi har chauffører som kender vores kvalitetskrav og gør deres bedste for at servicere dine kunder, når de levere godset.

Kontakt

Jørgen Jensen Distribution A/S
Uhregårds Alle 2, 7430 Ikast
97 25 22 33
97 25 22 50
info@jjd.dk

Uhregårds Alle 2   |   7430 Ikast   |   97 25 22 33   |   97 25 22 50   |   info@jjd.dk