Log ind

Stykgods distribution


Stykgods transport fra dag til dag
Når du vælger JJD som din partner til distribution af stykgods transport i Danmark, vælger du en transportør, som ønsker at være den forlængede arm ud til dine kunder. Konceptet og kernekompetencen er enkel, og består i dag til dag levering af alle typer stykgods og pallegods. Her hører det enkle dog også op, for det kræver stor erfaring og et stærkt distributionsnetværk at leve op til konceptet. Med vores egne ca. 60 lastbiler på de danske veje, og et stærkt samarbejde med regionale ligesindede transportvirksomheder kommer vi overalt. Erfaring med stykgods har vi masser af, for vi har distribueret netop dét i mere end 25 år. Via vores godsterminaler og veldimensionerede flåde sørger vi for at dine sendinger bliver leveret til dine kunder, uanset om de bor i Skagen eller København - vi kender vejen!

Stykgods i alle størrelser.
Stykgods dækker meget bredt, og omfatter alt fra pakker, colli, langgods og pallegods i non-food eller ikke temperaturfølsomme fødevarer. Vi har erfaring med stykgods i alle størrelser eller kategorier. Det betyder vi kan tilbyde dig en meget bred transportløsning, hvor du kan nøjes med én leverandør til at hente alle dine nationale sendinger, og vi er konkurrencedygtige på det hele! Vores finmaskede distributionsnetværk gør det ideelt for dig som kunde, da vi sikrer dig optimal transport løsning uanset om du har én sending om dagen eller du har 100!  

Vores kunders tilfredshed er omdrejningspunktet i vores forretning og derfor starter vores samarbejde typisk med, at vi tager en grundig snak om jeres sendings typer og hvilke stykgods kategorier I opererer med. Vi ved det kræver tillid at overlade sit stykgods i andres hænder - og der følger et stort ansvar med. Vores transport konsulenter går også derfor meget i dybden  og analyserer på alle optimeringsmuligheder, f.eks. pakning, emballering og sendings rutiner. Således har vi været rundt om det hele inden opstart, så grundlaget for samarbejdet bliver mest muligt optimalt.

Stykgods til den aftalte tid, og på rette sted.
Levering fra dag til dag er i sit udgangspunkt en garanti for at dine forsendelser er fremme hverdagen efter afsendelse fra dig. Vi bestræber os på at have alle sendinger leveret inden kl. 15. Skal vi ringe til modtager før vi ankommer til adressen, gør vi gerne det. Vil du gerne vi sætter varen et bestemt sted på modtagerens adresse, gør vi det - og tager et foto som dokumentation. Vi sørger for, at dit stykgods bliver leveret forsvarligt - og ikke blot stillet på fortovet foran en aflåst dør.

Når din montør eller din kunde vil tidligt i gang, bestiller du blot en termins levering hos JJD.
Ved termins levering forstås, at vi afleverer dit stykgods eller pallegods på enten et bestemt tidspunkt, eller i et bestemt tidsrum i løbet af dagen. Vores stærke transport setup gør os fleksible overfor enhver udfordring dag eller nat, og vi tager også gerne din forespørgsel.
Kvalitet

Hos JJD har vi en målsætning om at levere de serviceydelser, du og dine kunder forventer, og helst mere end det. Vi arbejder derfor dagligt med kvalitetsstyring og er proaktive, således at du bliver orienteret om, hvad der sker med dit produkt, mens det er i vores varetægt. På vores lagerhotel foretager vi altid varekontrol og har fuld dokumentation for alle bevægelser på lageret. Når vi fragter dine forsendelser kan vi via T&T følge forsendelsen undervejs, og vi sørger for at underrette  dig, hvis der mod forventning skulle ske noget med godset under fragten. Vi følger konstant op på de skader, vi er uheldige at få og sammen med vores chauffører fokusere vi hele tiden på at minimere skader. Vi har chauffører som kender vores kvalitetskrav og gør deres bedste for at servicere dine kunder, når de levere godset.

Kontakt

Jørgen Jensen Distribution A/S
Uhregårds Alle 2, 7430 Ikast
97 25 22 33
97 25 22 50
info@jjd.dk

Uhregårds Alle 2   |   7430 Ikast   |   97 25 22 33   |   97 25 22 50   |   info@jjd.dk