Log ind

Tæppe og gulv distribution


Distribution af tæpper og gulve - en kerneydelse.
Hos JJD har vi, siden virksomhedens spæde starte i 1950’erne, været transportør af tæpper og sidenhen alle andre typer gulve. I et tidligt stadie specialiserede vi os i netop distribution af væg til væg tæpper. Tæpper og andre typer gulve i ruller kræver en særlig håndtering og lastbiler, der er opbygget til formålet. Vores lastbiler er derfor specialindrettede og netop bygget til at sikre hensigtsmæssig og sikker transport af disse varetyper. Vores styrke, og din fordel som kunde, er desuden at vi selv medbringer specielle værktøjer, så vi er uafhængige af om der er truck til rådighed, når tæpperne skal losses hos din modtager. Vores distributionskoncept på dette nicheområde er landsdækkende, og i kombination med vores lagerhotel tilbyder vi også totalløsninger.

Vi er stolte af fortsat at have distribution af tæpper og gulve som en af vores kerneydelser. Vores fortsatte og langvarige kunderelationer vidner om, at konceptet fortsat er Danmarks bedste på området.Kvalitet

Hos JJD har vi en målsætning om at levere de serviceydelser, du og dine kunder forventer, og helst mere end det. Vi arbejder derfor dagligt med kvalitetsstyring og er proaktive, således at du bliver orienteret om, hvad der sker med dit produkt, mens det er i vores varetægt. På vores lagerhotel foretager vi altid varekontrol og har fuld dokumentation for alle bevægelser på lageret. Når vi fragter dine forsendelser kan vi via T&T følge forsendelsen undervejs, og vi sørger for at underrette  dig, hvis der mod forventning skulle ske noget med godset under fragten. Vi følger konstant op på de skader, vi er uheldige at få og sammen med vores chauffører fokusere vi hele tiden på at minimere skader. Vi har chauffører som kender vores kvalitetskrav og gør deres bedste for at servicere dine kunder, når de levere godset.

Kontakt

Jørgen Jensen Distribution A/S
Uhregårds Alle 2, 7430 Ikast
97 25 22 33
97 25 22 50
info@jjd.dk

Uhregårds Alle 2   |   7430 Ikast   |   97 25 22 33   |   97 25 22 50   |   info@jjd.dk