Log ind

Vognmandskørsel


Vognmandskørsel som du vil have det.
Vi har hver dag lastbiler ude i hele Danmark, og derfor kan vi tilbyde vognmandskørsel med afhentning og levering indenfor meget kort varsel - for der er gode chancer for, at vi har en chauffør i nærheden. Har du behov for en chauffør og lastbil du selv kan disponere over til netop dine opgaver, aftaler vi hvor og hvornår vi skal møde. Vi råder over en anseelig vognpark og derfor kan vi også tilbyde vognmandskørsel af både stort og småt. Om det er dagligt, ugentligt eller måske bare når du ringer til os, bestræber vi os altid på klare din firmakørsel.

Firmakørsel uden omlæsning.
Når vi laver firmakørsel for dig, er det din sikkerhed for at varerne køres fra afsendelsessted til modtager sted uden omlæsning af varerne undervejs. Hvis der er flere steder på turen, bestemmer du naturligvis også rækkefølgen.  

Kvalitet

Hos JJD har vi en målsætning om at levere de serviceydelser, du og dine kunder forventer, og helst mere end det. Vi arbejder derfor dagligt med kvalitetsstyring og er proaktive, således at du bliver orienteret om, hvad der sker med dit produkt, mens det er i vores varetægt. På vores lagerhotel foretager vi altid varekontrol og har fuld dokumentation for alle bevægelser på lageret. Når vi fragter dine forsendelser kan vi via T&T følge forsendelsen undervejs, og vi sørger for at underrette  dig, hvis der mod forventning skulle ske noget med godset under fragten. Vi følger konstant op på de skader, vi er uheldige at få og sammen med vores chauffører fokusere vi hele tiden på at minimere skader. Vi har chauffører som kender vores kvalitetskrav og gør deres bedste for at servicere dine kunder, når de levere godset.

Kontakt

Jørgen Jensen Distribution A/S
Uhregårds Alle 2, 7430 Ikast
97 25 22 33
97 25 22 50
info@jjd.dk

Uhregårds Alle 2   |   7430 Ikast   |   97 25 22 33   |   97 25 22 50   |   info@jjd.dk